Onze visie ondersteunt het gehele proces

ICT-SOLUTION.EU zorg ervoor dat al uw waardevolle informatie veilig en centraal wordt vastgelegd. Opvolgend kunt u zelf bepalen wie toegang dient te krijgen tot bepaalde informatie en kan alle informatie onafhankelijk van tijd en plaats worden bewerkt, opgeslagen en gearchiveerd. hiermee optimaliseert u dus de totaliteit aan belangrijke informatiestromen binnen uw organisatie, met meer zekerheid en een flinke kostenbesparing als resultaat!

Voor het centraal vastleggen gebruiken wij het SharePoint Online platform. SharePoint zorgt niet alleen voor waardevol inzicht in ongestructureerde informatie, het zorgt er tevens voor dat uw data wordt geborgd. Al uw informatie en documenten (fysiek en digitaal), e-mails en web content, worden van creatie tot publicatie en archivering verzorgd. Zo bent u er te allen tijde van verzekerd dat uw informatiebeheer soepel en efficiënt verloopt en er nimmer waardevolle data verloren gaat.

Samenwerkende produkten (Office 365)

  • SharePoint Online, SharePoint is hét platform voor samenwerkingsportalen om eenvoudig, veilig en efficiënt informatie te delen met wie u wilt.
  • OneDrive voor Bedrijven, is een integraal onderdeel van Office 365 of SharePoint Server en biedt een locatie in de cloud waar u uw werkbestanden kunt opslaan, delen en synchroniseren.
  • E-mail, Outlook
  • Offices, word, excel, powerpoint
  • Flow, processen en taken automaticeren
  • PowerApps, mobiele toepassing die informatie uit verschillende Cloudoplossingen ontsluit in eenvoudige processen.
  • PowerBi, is een interactieve tool voor het visualiseren van data.
  • Delve, kun je de gegevens vinden die op dit moment waarschijnlijk het meest interessant voor je zijn. Je hoeft de titel van een document of waar het is opgeslagen niet te onthouden.
  • en meer...

De naadloze integratie van deze producten van Office stroomlijnt het totale informatieproces, stelt de juiste data beschikbaar aan de juiste medewerkers, voorkomt dat bedrijfskritische zaken verloren gaan. En net zo belangrijk, het biedt de organisatie wendbaarheid door snel nieuwe producten of diensten in het bedrijfsproces in te kunnen passen.

ICT-SOLUTION.EU heeft jarenlange ervaring met het integreren van SharePoint voor bedrijfsprocessen van haar klanten. Wij begrijpen hoe belangrijk en complex de integratie is van SharePoint, we kennen de valkuilen en weten daar mee om te gaan. Ons doel is om uw werknemers zo efficiënt mogelijk te kunnen laten werken en de kwaliteit en productiviteit van hun inzet te verhogen.

Bent u geïnteresseerd in wat ICT-SOLUTION.EU voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van het digitaliseren en structureren van uw documentstromen, klantcommunicatie en het optimaliseren van uw verkoop- en andere bedrijfsprocessen, of het inzichtelijk maken van uw ongestructureerde informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen met Theo C.M. Hamels: +31 (0)6 14260363.